Velkommen inn

Tenk deg å låse seg inn i en bolig hvor alt er helt nytt. 

Allerede i entreen møtes du av lyse malte vegger og lekkert gulv av hvitpigmentert trestavs eikeparkett. Heng fra deg 

jakka, og stig på.

 

Kjøkkenet er lyst og åpent og blir levert fra et anerkjent nordisk fabrikat. Hvitevarer er inkludert. Alle kjøkken får innbygningskomfyr og platetopp, og det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for hver type leilighet. Det leveres oppvaskkum i stål med blandebatteri og eget uttak for oppvaskmaskin. Under overskapene leveres lysarmatur som gir god oversikt og behagelig arbeidslys. 

 

Det er skjult elektrisk anlegg i alle rom. På badet leveres downlights som grunnbelysning - lekkert og praktisk. Videre blir det hvit baderomsinnredning med heldekkende servanttopp og praktisk overskap med speil, lys og stikkontakt. På gulvet legges mørk grå flis 20x20 cm, bortsett fra dusjsone som får mørk grå flis i størrelse 10x10 cm. På veggen blir det grå flis 30x60 cm.

 

Soverom og stue får malte vegger, trestavs lyspigmentert eikeparkett 

og lister i samme utførelse. Fra stuen er det dør ut til en flott balkong 

- slipp sommeren inn!

 

Det legges vannbåren gulvvarme til de fleste rom basert på fjernvarme, og boligene får balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Behagelig og økonomisk – helt enkelt. Alle boligene leveres med en praktisk sportsbod til å lagre ski, dekk etc i. Det er selvsagt heis fra garasjen og opp til alle etasjer.

Bakke_Logo_u.slogan_Hvit.png
Stig Valskaar  

Eiendomsmegler

Mobil: 45 00 70 95

sv@proa.no

Petter Andrè Aure  

Eiendomsmegler

Mobil: 45 00 70 97

paa@proa.no

I samarbeid med :

© 2018 by Voice.as