Her får de nye boligkundene en overraskelse de sent vil glemme

Snømåkerne fra Bakke AS fikk folk til å klype seg i armen. 

- Dette kom som en stor overraskelse. Det har vært så mye snø i år, så dette var til stor hjelp. Tusen takk, sier boligkjøper Nina Østreng med et smil etter at snømåkerne Isak og Karl Erik fra Bakke AS har ryddet gårdsplassen hennes.

 

Hun er en av mange som gleder seg til å flytte inn i det nye leilighetsprosjektet Berger Hage på Lørenskog, som utvikles av Bakke AS i samarbeid med SPG.

 

Salgssuksess

Boligprosjektet har i løpet av kort tid gjort stor suksess. 60 prosent av leilighetene, som skal stå ferdig i 2020, er nå solgt i det første salgstrinnet.

 

En av grunnene til at mange har falt for leilighetene i nærhetene av Triaden Lørenskog Storsenter, er muligheten til å slippe mer snømåking.

 

Isak og Karl Erik ble derfor tatt imot med åpne armer, da Bakke AS sendte dem ut til flere av boligkjøperne for å hjelpe dem med snømåkingen.

- Mer enn god service

Frank Johansen gleder seg veldig til han kan flytte inn i Berger Hage om to år. Han roser boligselskapet for å ha tenkt på sine nye kunder etter all snøen som har lavet ned i vinter.

 

- Dette er mer enn god service. Jeg har aldri opplevd noe sånt før. Det var veldig fint at de kom. Og de er hjertelig velkommen tilbake hvis det kommer mer snø, sier han med et smil.

 

Snøen fyker unna når Isak og Karl Erik går i gang med skuffe og spade.

 

- Det er hyggelig å se at folk blir så glade når vi rydder gårdsplassene deres, sier de.

Fikk overraskelse i postkassa

De som ikke var hjemme da snømåkerne kom på besøk, fikk en lapp i postkassen med en vennlig hilsen.

 

- Jeg skjønte ingen ting. Først trodde jeg det var naboen som hadde måket fordi han kanskje syntes at det var for mye snø utenfor huset. Dette passet veldig bra.  Det skal bli godt å slippe snømåking når jeg flytter, selv om det fortsatt er lenge til, sier Gudrun Audur Skuladottir.

 

Opptatt av gode kundeforhold

Markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Bakke AS, Tonje Fosshaug, sier dette er første gang firmaet overrasker boligkjøpere med snømåking, men ser ikke bort fra at suksessen kan bli gjentatt.

Hun legger ikke skjul på at firmaet er opptatt av å ta vare på kundene sine også etter at kjøpskontraktene er inngått.

 

 

 

- Vi mener etter-markedsføring er viktig og at det er viktig å få vist fram de mange nybolig-fordelene i et prosjekt som Berger Hage. Vi vet at mange setter pris på å slippe for eksempel snømåking og husbeising.

 

-- Kundetilfredshet gjør ventetiden kortere og vi ser frem til å få mange flere kunder, når vi nå går i gang med 2. salgstrinn.

 

Om Berger Hage:

 

  1. Boligprosjekt på Lørenskog, som består av kombinasjon av blokkbygg og punkthus

  2. 1. salgstrinn består av 101 leiligheter, 2. salgstrinn består av i underkant av 100 leiligheter

  3. 60 prosent av leilighetene i første salgstrinn er solgt p.t.

 

Les mer om prosjektet her

Bakke_Logo_u.slogan_Hvit.png
Stig Valskaar  

Eiendomsmegler

Mobil: 45 00 70 95

sv@proa.no

Petter Andrè Aure  

Eiendomsmegler

Mobil: 45 00 70 97

paa@proa.no

I samarbeid med :

© 2018 by Voice.as